Новини

Запрошуємо рибалок-любителів до участі у відкритому чемпіонаті міста «Проскурівська риболовна ліга»

Вже стало гарною традицією проведення змагань з лову риби на День міста. Щороку рибалки мають можливість позмагатися у різних видах лову риби. Кожного року, крім переможців та призерів, обов’язково нагороджуються переможець в номінації «Big fish» та наймолодший учасник. Цей рік також не є винятком. 25-27 вересня на озері в мікрорайоні Озерна відбудуться змагання – відкритий чемпіонат міста Хмельницького «Проскурівська риболовна ліга» у триборстві з лову риби з берега поплавковим, спінінговим та фідерним вудлищами.

Реєстрація відбувається за посиланням. Зверніть увагу, що максимальна кількість учасників у кожній дисципліні 45 осіб.

Із положенням змагань можна ознайомитись тут.

Більш детальну інформацію можна отримати за номерами телефонів: 65-76-09, Управління молоді та спорту Хмельницької міської Ради; 097 844-26-20 (Володимир Васьковський, Хмельницька обласна федерація риболовного спорту).

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!