Новини

Хмельницькі регбісти здобули перемогу над львів’янами

29 серпня у Хмельницькому розпочався довгоочікуваний сезон з регбі. У Першому турі чемпіонату України з регбі-15 серед чоловічих команд Суперліги зійшлись суперники РК «Поділля» (Хмельницький) – РК «Сокіл» (Львів). Не дивлячись на те, що господарі поля після сезону з регбі-7 через травми залишились без топових гравців, команда знаючи свої слабкі місця, боролась до останнього.

На початку гри вдача була не на боці хмельничан, львів’янам вдалось спочатку забити один штрафний, а невдовзі й другий, як результат на табло – 0-6. Після чого

РК «Сокіл» збавив оберти майже до кінця зустрічі. Але наприкінці гри, затяжною атакою на руках, львів’яни занесли свою спробу. РК «Поділля» не пасли задніх у відповідь на перші атаки вони відповіли п’ять разів приземляли м’яч у залікову зону суперника, і лише три з них були результативними. Через порушення суперника в скарбничку «Поділля», додалось ще 6 очок. Як результат: хмельницьке РК «Поділля» перемагає львівський РК «Сокіл» з рахунком 37:13. Свої сили переможці покажуть, вже в наступній грі проти київського «Антареса».

Вітаємо спортсменів та тренерів з чудовим початком сезону з регбі -15.

 

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!