Новини

Легкоатлетка Марина Бех-Романчук підкорила всеукраїнську арену

Минулими вихідними, 29 і 30 серпня, у Луцьку відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих і молоді. Участь у ньому взяли переможці і призери престижних міжнародних змагань, включаючи Олімпійські ігри, чемпіонати світу і Європи. Перший день змагань був насиченим на старти. Незважаючи на велику кількість учасників та титулованих спортсменів увага глядачів була прикута до сектору стрибків у довжину, адже там стартувала хмельничанка Марина Бех-Романчук. Легкоатлетка декілька днів тому приїхала з Польщі з перемогою і одразу підкорила всеукраїнську арену. Марина фактично у кожній спробі долала позначку 6,50 м та в підсумку святкувала перемогу з результатом 6,81 м.

Вітаємо Марину Бех-Романчук з черговою перемогою, бажаємо їй та її тренеру Вадиму Крушинському нових рекордів та вдалих стрибків!

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!