Новини

Анатолій Нестерук відповідав на телефонні звернення хмельничан

Відбулася чергова пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Цього разу на телефонні звернення хмельничан відповідав заступник міського голови Анатолій Нестерук. Питання стосувалися ремонту доріг, благоустрою територій, ліквідації стихійних сміттєзвалищ тощо.

Перше звернення стосувалося облаштування прибудинкової території за адресою: вул. Грушевського, 85.

На пряму телефонну лінію зателефонував голова одного з квартальних комітетів мікрорайону Дубове з проханням допомогти ліквідувати стихійне сміттєзвалище, що утворили недобросовісні жителі, на вулиці Шептицького.

На провулку М. Ващука МКП «Хмельницькводоканал» завершив прокладання водогону. Хмельничанин цікавився, коли буде відновлено дорожнє покриття. А мешканці проїзду Глібова, на якому також прокладали воду, просили швидше запустити в експлуатацію насосну станцію.

Мешканка будинку №44 на вул. Тернопільській звернулася з проханням облаштувати зручний з’їзд для мам з візочками та зупинку громадського транспорту поблизу будинку

Загалом впродовж години пролунало 12 дзвінків. Усі звернення Анатолій Нестерук взяв під особистий контроль.

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!