Новини

Хмельницький музей-студія фотомистецтва запрошує на виставку найджазовішого фотографа України (ОНОВЛЕНО)

Хмельницький музей-студія фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) запрошує хмельничан і гостей міста відвідати виставку найджазовішого фотографа України, київського журналіста та фотокореспондента Олександра Зубка "Джазографія". Відкриття виставки 20 серпня о 16.00.

Виставка, представлена в межах проєкта Управління культури і туризму Хмельницької міської ради "Поджазуємо?!" за підтримки Українського культурного фонду, триватиме з 20 серпня по 5 вересня цього року.

Саме цією подією у Хмельницькому розпочнеться Програма навчально-просвітницьких заходів "Поджазуємо?!", присвячені джазу.

Програма «Поджазуємо?!» — це 20 освітніх та просвітницьких заходів, що відбуватимуться з 20 серпня до 20 вересня у Хмельницькому!

Джазовий музичний курс, презентаційний концерт викладачів (гурти Shockolad, тріо Олексій Боголюбов (Oleksiy Bogolyubov), тріо KoloYolo, гурт Free Jam), джем-сейшн, танцювальні воркшопи, художні майстер-класи, лекції-бесіди про джаз, кінопокази, художні та фотовиставки.

Докладніше – на сторінці Джаз - Фест Поділля у Фейсбуці.

 

Зубко Олександр Анатолійович, фотокореспондент, універсальний журналіст.

За освітою - інженер електронної техніки. Планомірно займається фотографією з 1998 року. У мас-медіа працює з 1995 року системним адміністратором, спочатку на телебаченні, у новинах, потім в друкованій пресі. З 2003 року перекваліфікувався в фотокореспондента ділових і суспільно-політичних видань («Киевский телеграфъ», «Деловая столица», «Эксперт Україна», «Профіль», «Джаз», «День», «Дзеркало тижня», «Комсомольська правда» в Україні», журнал «Деловой» та ін.). Співпрацював з усіма інформаційними агентствами України («Укрінформ», УНІАН, «Фотолента», «Українські новини»).

Найджазовіший фотограф України провів п'ять всеукраїнських конкурсів джазової фотографії в рамках фестивалю Jazz in Kiev. Сьогодні працює як незалежний журналіст, фотокореспондент, телеоператор, режисер монтажу. Є куратором кількох проектів: власний - портал «Вино України», і спільні джазові портали: «Джазографія» та «Укр джаз інфо».

Відеоексурсія з автором буде доступна на  YouTube-каналі ➡️bit.ly/3fN7jWN

 

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!