Новини

Під час прямої телефонної лінії з хмельничанами спілкувався Анатолій Нестерук

Відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Сьогодні із мешканцями міста спілкувався заступник міського голови Анатолій Нестерук. Протягом години пролунало шість телефонних дзвінків, хмельничани озвучили 13 питань.

Першою зателефонувала мешканка будинку №34а на вулиці Шевченка, яка просила замінити двері та виконати обрізку аварійних дерев. Також вона розповіла, що будинок уже достатньо старий і потребує виконання значних обсягів робіт.

Анатолій Макарович запропонував мешканцям будинку скористатися міською програмою співфінансування, яка дозволяє спільними зусиллями влади та мешканців виконати деякі ремонтні роботи.

«Чим старіший будинок, тим більший відсоток коштів, які місто надає з бюджету. Розгляньте таку можливість та скористайтеся програмою», - запропонував Анатолій Макарович.

Наступною звернулася хмельничанка, яка проживає на вулиці Тернопільській, 6. Вона просила звернути увагу на дерева та виконати обрізку аварійного гілля.

«За графіком обрізка дерев виконується навесні та восени, коли немає листя, але ми вивчимо ваше питання та вирішимо», - зазначив заступник міського голови.

Мешканка будинку №20/2 на вулиці Інститутській теж просила про обрізку аварійного гілля.

Наступний дзвінок стосувався ремонту обладнання на спортивному майданчику на Львівському шосе, 18/1. «Ми обстежимо та проведемо потрібні роботи», - повідомив Анатолій Нестерук.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, надано доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!