Новини

Набережна озера стає улюбленим місцем відпочинку у мешканців мікрорайону Озерна

Набережна навколо озера, що у мікрорайоні Озерна, набуває ошатного вигляду. Тут продовжують будувати пішохідні доріжки та облаштовувати зону відпочинку. Мешканці мікрорайону уже позитивно оцінили зміни та активно займаються спортом, прогулюються й відпочивають на березі водойми.

Роботи розпочали минулого року з облаштування пішохідної доріжки. Цьогоріч заплановано завершити викладання бруківкою пішохідної доріжки, на ці роботи міським бюджетом передбачено 2 млн грн. На даний час уже освоєно майже мільйон гривень. Роботи продовжуються. Навесні 2020 року також здійснено розчистку берегів озера від очерету та заростів чагарників. Здійснено посів трави.

Проєктом передбачається встановлення 72 лавочок, 72 ліхтарів зовнішнього освітлення та урн для сміття. Це й буде завершальний етап робіт.

Загальна вартість проекту з облаштування набережної озера у мікрорайоні Озерна становить 5,7 млн грн.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!