Новини

«ROCK&BUH - 2020» - новий формат, нові локації, нові гурти

Цьогоріч, у зв’язку з пандемією COVID – 19, фестиваль «ROCK&BUH» у звичному форматі перенесено на 2021 рік. На сьогодні ж управлінням культури і туризму Хмельницької міської ради у співпраці з хмельницькими рок-гуртами: «Stanza», «Мотор’ролла», «Чумацький шлях», «Зворотня Дія» прийнято рішення про зйомку концертного відеофільму. Починаючи з 2 липня на Rock&Buh Fest каналі YouTube можна буде подивитися 4 концерти, як частини одного фільму за участю 8 рок-гуртів з міста Хмельницького та Хмельницької області. Це – вже знані та улюблені серед шанувальників року гурти: «Мотор’ролла», «Чумацький шлях», «Stanza», «Зворотня Дія» та чотири молодих гурти, які були за конкурсом відібрані фестивальною радою: «Толока», «Балан», «Чугайстер», «Панацея». Тож, за традицією «ROCK&BUH - 2020» продовжує запалювати нові зірки.

Особливість цьогорічного фестивального формату у тому, що виступатимуть виключно хмельницькі гурти, за якими всі вже могли скучити, бо у минулорічному фестивалі вони брали участі лише як організатори. Для ведення концертів запрошені знані в Україні фестивальні ведучі М’яч Дредбол та Вікторія Жуковська, які вже давно є обличчям і нашого «ROCK&BUH».

Зйомки концертного відеофільму проводить Bad Rabbits Foundation, відома у Хмельницькому як переможець «ІнтерФільмФест 2018», автори фільму «У нас був шкільний бал» та майбутнього повнометражного фільму «Між крадіїв», одночасно на двох майданчиках: на будівельному майданчику майбутнього Палацу спорту та на Південному Бузі.

Вперше місто Хмельницький отримає концертний фільм, знятий як «кліпове кіно» з якісним світлом і звуком, головними героями якого стануть хмельницькі рок-музиканти. Фани рок-музики та пересічні глядачі як з Хмельницького, так і з усієї України та інших країн не тільки зможуть переглянути фільм, який буде у вільному доступі, а й поспілкуватися у чаті на каналі фестивалю з виконавцями, познайомитися з ними ближче через інтерв’ю, дізнатися про фестивальні новини.

Тож, запрошуємо провести 4 вечори з «ROCK&BUH», для цього потрібно підписатися на канал фестивалю за посиланням.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!