Новини

В рамках проекту "Спортивне волонтерство" для хмельницьких дітлахів протягом червня-липня проведуть низку цікавих заходів

Протягом літнього періоду Міський Центр по роботі з дітьми та підліткам за місцем проживання організовує в підліткових клубах «Спортивне волонтерство». Цьогоріч проект відбудеться вже вдруге. Мета - залучити дітей до спорту та привчити їх до здорового способу життя. Проект триватиме від 8 червня до 31 липня включно.

Минулого літа такі розваги були надзвичайно популярні серед маленьких хмельничан. Діти із задоволенням та цікавістю брали участь у запропонованих активних розвагах на свіжому повітрі. Загалом в 2019 році, протягом червня-липня, понад 300 дітей було залучено в рамках цього проекту.

Працівники центру ознайомлюють дітей з різними видами спорту та правилами, які передбачені в тому чи іншому змаганні. Окрім основної рухової діяльності, на юних учасників чекатимуть цікаві ігри та змагання. Спортивне дозвілля сучасної дитини сприяє гармонійному розвитку юних українців, тож запрошуємо до нашої команди всіх спортивних та активних.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!