Новини

Напередодні та у Батьківську поминальну суботу в Хмельницькому продовжать деякі маршрути та організують рух додаткових одиниць транспорту

Цьогоріч у зв’язку з карантином традиційні післявеликодні поминальні дні перенесли на Троїцьку батьківську поминальну суботу, 6 червня 2020 року.

Аби хмельничани та гості міста змогли без проблем дістатися до кладовищ міста та відвідати могили рідних і близьких, у Батьківську поминальну суботу в місті Хмельницькому роботу громадського транспорту буде організовано наступним чином:

06.06.2020 р з 9.00 до 15.00 від кінцевої зупинки громадського транспорту «Вул. Довженка» до кладовища у мікрорайоні Ракове курсуватимуть 2 автобуси середньої місткості.

Також буде організовано роботу 8-ми великогабаритних автобусів сполученням «Катіон» - кладовище (Шаровечка)».

Крім цього, заплановано продовження руху тролейбусів, які курсують за маршрутами № 4 «Катіон - Ракове» та № 4А «Катіон - Ракове», до кладовища Шаровечка та збільшення кількості тролейбусів на маршрутах № 3 «Озерна - Ракове» та № 7 «Катіон - Ракове».

Додатково, на період з 03.06.2020 до 05.06.2020 (включно) буде організовано роботу автобусного маршруту № 52 «Катіон - Ракове» із заїздом до кладовища Шаровечка (за черговим графіком):

Відправлення від зупинки

«Завод Катіон»

09:55

12:35

14:25

16:15

18:00

 

Рух автобусів, кінцевими зупинками на маршрутах яких є зупинка громадського транспорту «Завод «Катіон», буде також продовжено до кладовища Шаровечка.

Пасажирські перевезення будуть здійснюватись за умови наявності у пасажирів засобів індивідуального захисту, в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб та з дотриманням відповідних санітарних і протиепідемічних заходів в міському пасажирському транспорті загального користування (тролейбус/автобус), дотримання водіями та пасажирами типових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при перевезенні пасажирів автомобільним транспортом на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), встановлених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 23.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!