Новини

Михайло Кривак поспілкувався із хмельничанами під час прямої телефонної лінії

Відбулася чергова пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Цього разу на телефонні звернення хмельничан відповідав секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак. Протягом години пролунало 12 телефонних дзвінків. Озвученні питання були досить різноплановими – від отримання продуктових наборів і до відновлення руху громадського транспорту та виходу міста із карантину.

Першою зателефонувала хмельничанка, яка цікавилася як можна отримати продуктовий набір. Михайло Михайлович нагадав, що потрібно звернутися до управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради. Особи, котрі перебувають на обліку в міському територіальному центрі, мають можливість скористатися такою послугою. Люди похилого віку, які не перебувають на обліку в міському територіальному центрі, але хочуть, щоб продукти доставили до них додому, можуть звернутися за номерами телефонів: 068 275 14 79 або 063 27 40 692 з 9.00 до 17.00 щодня, крім вихідних. Варто звернути увагу, що придбання товарів здійснюється за кошти клієнта. Послуга доставки безкоштовна. Закупівлю необхідних продуктів, товарів та медикаментів здійснюють соціальні працівники та волонтери, клієнту передають чек.

Ще одна дозвонювачка просила звернути увагу на стан прибудинкової території будинку на вулиці Заводській, 28. За словами пенсіонерки, за кілька десятків років тут не було зроблено жодних робіт. Те саме стосується під’їзду.

Декілька дзвінків стосувалися роботи громадського транспорту. Хмельничани цікавилися, коли почнуть курсувати «маршрутки» та великогабаритні автобуси.

«З 11 травня рух міського транспорту відновлюватися не буде, бо це суперечить тим карантинним заходам, які були запроваджені не лише в Хмельницькому, але й по всій країні», - зазначив Михайло Михайлович.

Мешканка будинку, що на Львівському шосе, 18 просила перенести в інше місце сміттєві контейнери, розташовані поблизу будинку. Секретар міської ради зазначив, що питання вимагає комісійного обстеження та детального вивчення і лише після цього можна приймати рішення.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, надано доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!