Новини

Увага! З метою запобігання зростанню захворюваності на COVID-19 на період Великодніх свят у Хмельницькому вводяться додаткові обмеження

На Великдень, 19 квітня, у місті Хмельницькому не працюватиме жоден магазин. Відчиненими будуть лише аптеки та АЗС. Таке рішення ухвалено обласною комісією з ТЕБ і НС. Продуктові магазини також не працюватимуть.

Окрім цього, від 17.00 18 квітня до 24.00 20 квітня припинить роботу громадський транспорт. Будуть перевозити лише медиків та працівників критичної інфраструктури.

19 та 20 квітня, а також 25 та 26 квітня кладовища міста будуть зачиненими для відвідування громадянами місць поховань померлих родичів. Поминальні дні рекомендовано перенести на Троїцьку батьківську поминальну суботу 6 червня.

Закликаємо хмельничан святкувати Великдень 2020 вдома!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!