Новини

Завітайте на Великодній ярмарок-2020 у форматі онлайн!

Як правило, Хмельницька міська рада починає готуватись до масштабних міських заходів задовго до їх проведення: аналізує досвід попередніх, враховує побажання та пропозиції містян, робить багато колективних «мозкових штурмів», щоб в результаті хмельничани могли отримати задоволення від подій, які відбуваються в місті.

Великодній ярмарок мав тривати протягом місяця, починаючи з 10 квітня. Ми прагнули зробити для вас цікаві локації, фотозони та атракції. Місцеві виробники смаколиків та сувенірної продукції працювали над ідеями святкового облаштування своїх яток. А скільки надзвичайних майстеркласів чекали на вас на Великодньому ярмарку! Але карантинні обмеження внесли свої корективи. Що ж, нам це не завадило і ми почали працювати над новою версією ярмарку онлайн!

Протягом місяця, від 10 квітня до 10 травня, усі підписники сторінки Великодній ярмарок у мережі Фейсбук та Інстаграм зможуть дізнатись все про учасників ярмарку, відвідати їх онлайн магазини, отримати доступ до майстеркласів, концертів, виставок та долучитись до благодійності.

Ми знайомимо вас з хмельницькими виробниками – учасниками віртуального Великоднього ярмарку, для яких зараз ваша підтримка надзвичайно важлива. Хмельницька міська рада запровадила програму #КупуйХмельницьке, щоб обираючи на полицях магазинів товари, ви свідомо зупиняли свій вибір на місцевих виробниках.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!