Новини

В Хмельницькому запроваджують більш жорсткий режим карантину

«Вже 6 хворих в Хмельницькій області. З них 3 мешканці міста. Кількість підозр постійно зростає. Більшість випадків через відверту нерозважливість та ігнорування обмежувальних заходів. Саме тому ми посилюємо карантинні заходи.
Забороняємо перебувати в місцях відпочинку, на вулицях, в парках, скверах міста груп більше 2 осіб, якщо це не сім'я, не працівники комунальних чи ремонтних бригад, правоохоронці чи працівники місцевого самоврядування.
Забороняємо дітям до 14 років перебувати на вулиці без супроводу дорослих, а дітям 14-18 років - без відома батьків чи опікунів.

Нагадую - на час карантину заборонено відвідувати дитячі та спортивні майданчики. Діти також хворіють. Не завжди - в легкій формі. Звертаюся до батьків - ви готові свідомо ставити під загрозу їх життя?

Окрім того, «Муніципальній дружині», управлінню патрульної поліції, міському відділу поліції, із залученням Національної гвардії України посилити патрулі у місті.

Для інформації: ст.44/3 Кодексу про адміністративні правопорушення чітко визначає санкції за порушення рішень штабу з ліквідації надзвичайної ситуації», - повідомив міський голова Олександр Симчишин.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!