Новини

Землевпорядників привітали із професійним святом

Напередодні професійного свята – Дня землевпорядника, яке щорічно відзначається в Україні у другу суботу березня, заступник міського голови Андрій Бондаренко привітав представників цієї професії.

«Шановні колеги, вже стало доброю традицією напередодні професійного свята збиратися та вітати одне одного із Днем землевпорядника, ділитися новими подіями та здобутками, планами на майбутнє. В цьому році відбудеться адміністративна реформа, в рамках якої до Хмельницького приєднаються інші територіальні громади і ви будете мати чимало роботи, але й матимете можливість для самореалізації. Бажаю, щоб ваша робота приносила вам радість, а суспільству користь», - сказав Андрій Євгенович.

На завершення зустрічі Андрій Бондаренко вручив відзнаки Хмельницької міської ради та цінні подарунки кращим представникам галузі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!