Новини

Хмельницьким школярам розповіли про культуру і традиції Японії

Сьогодні в загальноосвітній школі №25 та гімназії №2 приймали іноземних гостей. До навчальних закладів завітав другий секретар з питань культури та інформації Посольства Японії в Україні Хошіно Юічі. Представники посольства цієї країни зараз перебувають із візитом в Хмельницькому і працюють у напрямку двостороннього співробітництва у сфері культури та мистецтва, а також налагодження двосторонніх зв’язків з Посольством Японії в Україні.

Під час спілкування учні представили свої навчальні заклади, а Хошіно Юічі зі свого боку розповів про культуру та традиції країни сонця, що сходить. Окремо зупинилися на можливостях стажування в Японії для хмельницької молоді.

Спілкування було цікавим та проходило у формі активного діалогу.

В рамках візиту гості вже поспілкувалися із заступником міського голови Володимиром Гончаруком, відвідали Хмельницький національний університет. Також представники посольства завітають до деяких закладів культури Хмельницького.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!