Новини

Розвиток міжнародної співпраці

До Хмельницької міської ради завітали представники Посольства Японії в Україні. Під час зустрічі обговорили можливості посилення японсько-українських відносин та налагодження двостороннього співробітництва у сфері культури та мистецтва, а також налагодження двосторонніх зв’язків з Посольством Японії в Україні.

"Ми відкриті до спілкування, до взаємного обміну інформацією та досвідом. Готові надавати усю допомогу у реалізації спільних заходів, направлених на знайомство з культурою Японії", - відзначив заступник міського голови Володимир Гончарук.

Хошіно Юічі, другий секретар з питань культури та інформації Посольства Японії в Україні розповів, що вони мають досвід реалізації культурних заходів в Києві, але зараз шукають підтримки в регіонах. Окрім того, повідомив, що в рамках візиту вже відвідали Хмельницький національний університет та запланували відвідати дві школи у місті Хмельницькому з метою розповісти про культуру і традиції Японії.

 

 

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!