Новини

Запрошуємо до участі в Open Data Campus

Впродовж 15−16 лютого у Хмельницькому відбудеться кампус Open Data Campus.

До участі запрошують команди, які розуміють проблеми міста й мають бачення, як їх вирішити, завдяки електронним сервісам, візуалізаціям або медіаматеріалам на основі відкритих даних. Участь за попередньою реєстрацією безкоштовна. Захід відбудеться за сприяння Хмельницької міської ради.

В яких школах найкраще навчають? Які вулиці відремонтують цього року? Чи законно розміщені кіоски й реклама на вулицях? Чи ефективно місто керує нерухомістю й землею?..

Відповіді на ці та інші запитання можна знайти в безмежних масивах міських даних. Для того, щоб дані приносили користь, необхідно створювати прості та зрозумілі сервіси, візуалізації та аналітичні матеріали.

Якщо ви прагнете зрозуміти цінність відкритих даних міст та використати їх для вирішення локальних проблем, запрошуємо вас на Open Data Campus.Cities!

Докладна інформація про кампус - на сайті: http://campus.texty.org.ua/

Щоб зареєструватися, перейдіть за посиланням: http://bit.ly/texty_campus

Реєстрація - до 12 лютого, оголошення учасників, що пройшли відбір - 13 лютого.
 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!