Новини

Увага! З 5 лютого очікується погіршення погодних умов

У наступні дві доби, 5 і 6 лютого, в більшості областей України, а також у місті Хмельницькому очікується погіршення погодних умов з опадами у вигляді дощу та мокрого снігу, а 7-9 лютого – різке зниження температури повітря до 8-13 0С.

Звертаємо увагу як водіїв, так і пішоходів на необхідність у дні ускладнення погодних умов бути особливо уважними на дорогах, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху. Керування автомобілем у складних погодних умовах вимагає від водіїв особливої пильності та неухильного дотримання усіх правил дорожнього руху. Закликаємо хмельничан, по можливості, взагалі утриматись у ці дні від поїздок на власних авто!

Також з метою попередження травмування людей у зимовий період, згідно з Правилами благоустрою території міста Хмельницького, управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста нагадує балансоутримувачам та власникам приміщень, прибудинкових та інших територій про необхідність своєчасно вживати наступні заходи:

- у період ожеледиці тротуари, переходи через вулиці, місця зупинок пасажирського транспорту, спуски, підйоми посипати протиожеледними матеріалами.

У разі невиконання вимог Правил благоустрою території міста Хмельницького на порушників будуть складені протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (штраф для юридичних осіб становить від 850 до 1700 грн., для фізичних – від 340 до 1360 грн).

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!