Новини

Хмельничанка Марина Бех-Романчук виграла змагання в Німеччині та показала найкращий результат в секторі стрибків у довжину

У німецькому Карлсруе відбулися легкоатлетичні змагання етапу серії World Athletics Indoor Tour. Участь взяла і хмельничанка Марина Бех-Романчук. Для неї це був перший міжнародний старт у новому сезоні. І одразу ж – «золотий».

До третьої спроби в секторі стрибків у довжину Марина посідала останнє місце, оскільки у двох перших спробах її результати були незараховані через заступ на контрольній планці. А лідирувала чемпіонка світу Малайка Мігамбо з Німеччини. Утім, саме в третій спробі Марина змогла виконати вдалий стрибок на 6 метрів 92 сантиметри, який приніс їй перемогу на цьому турнірі. До того ж, він став особистим рекордом хмельничанки у стрибках у довжину в приміщенні.
Отож, Марина Бех-Романчук здобула «золото» в Німеччині, «срібло» дісталося німкені Мігамбо. Третє місце посіла Хадді Сагнія з Швеції.

Результат 6,92 метри, який продемонструвала Бех-Романчук, є кращим у світі в цьому сезоні. Нагадаємо, що Марина Бех-Романчук у жовтні минулого року стала срібною призеркою світу, поступившись німкені Малайці Мігамбо. У липні-серпні цього року в Токіо пройдуть Олімпійські ігри, ліцензію на участь в яких має і хмельницька легкоатлетка.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!