Новини

Депутат Ігор Мельничук зустрівся із виборцями та відзвітував про виконану роботу

Депутати продовжують звітувати перед виборцями про виконану роботу в 2019 році. В приміщенні Центру національного виховання учнівської молоді про свою депутатську діяльність відзвітував депутат Хмельницької міської ради Ігор Мельничук.

Так, протягом звітного періоду було виконано капітальний ремонт вул. Транспортної, відремонтовано сходи на міст (естакада вул. Західно-окружна), замінено стовпи вуличного освітлення Проскурівського підпілля, 215 (поблизу 5-7 під’їздів), відремонтовано тротуар на перехресті вулиць Вокзальної та Вишневої, встановлено дитячий майданчик в дворі будинку вул. Чкалова, 13\1 та інші. Ці роботи було виконано на доручення виборців.

Ігор Мельничук брав участь в зборах громадян стосовно проблемних питань округу. Зокрема, мешканців будинку Чкалова, 13 щодо будівництва нової багатоповерхівки, мешканців будинку Курчатова, 1В щодо встановлення сміттєвого майданчику поблизу будинку тощо.

Долучився до реалізації проєкту «Мазури. Мить що залишиться в пам’яті».

Протягом 2019 року було проведено 25 прийомів громадян та направлено 71 депутатське звернення.

За результатами оцінювання діяльності депутатів Хмельницької міської ради VII скликання протягом третього року повноважень визнано одним з кращих в роботі.

Детальніше зі звітом можна ознайомитися за посиланням.

На завершення спілкування учасники звіту позитивно оцінили діяльність депутата на окрузі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!