Новини

За рік роботи комунальний басейн «Амадока» відвідало близько 44 тисяч хмельничан

Рік тому комунальний басейн «Амадока» спортивно-культурного центру «Плоскирів», що на вулиці Зарічанській, 11 ж, розпочав свою роботу. За цей період басейн відвідало близько 44 тисяч хмельничан і щомісяця кількість охочих тільки зростає. Тут працює два басейни – великий (25х9 метрів) та вдвічі менший для малюків. Наймолодшому відвідувачу «Амадоки» виповнилося лише два місяці. Однак працюють групи і для людей старшого віку.

За рік були створені комфортні умови для відвідувачів. Плавальний басейн мають можливість відвідати люди всіх вікових категорій, починаючи від 2-х місяців. Зокрема, створено групи:

✔ для немовлят віком до 2 років

✔ для дітей віком від 3 до 5 років

✔ для дітей віком від 6 до 17 років

✔ аквааеробіка

✔ аквааеробіка для майбутніх мам

✔ плавання для дорослих,

✔ плавання для пенсіонерів за віком на пільгових умовах,

✔ реабілітаційний курс.

Також є можливість відвідувати заняття всією сім’єю!

У кінці 2019 року проведено змагання для дітей віком від 6 до 17 років спільно з тренером Оксаною Гринів та відкритий урок для дітей віком від 6 до 17 років спільно з тренером Катериною Верхняцькою.

Працівники спортивно-культурного центру «Плоскирів» та комунального басейну «Амадока» дякують хмельничанам, які відвідують басейн, і запрошують усіх охочих, адже плавання – найкращий вибір на шляху до здоров’я.

Записуйтеся на плавання в басейні "Амадока" за номером: (067)196-26-22.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!