Новини

Мешканці мікрорайону Гречани дружньою родиною відсвяткували Водохреще

Свято мікрорайону Гречани та народні гуляння, спрямовані на відродження традицій та свят Поділля, збереження стародавньої народної культури та згуртування громади 19 січня відбулися на майданчику поруч зі стадіоном СКЦ «Плоскирів». Завітав на свято і міський голова Олександр Симчишин. Він привітав мешканців мікрорайону зі світлим святом Водохреща та побажав всіляких гараздів.

На гостей свята чекали народні гуляння, виступи аматорських та народних колективів. Так, свою творчість присутнім подарували ансамбль «Веселка» Міського будинку культури, ансамбль «Барвінчата», ДНЗ №7, ДНЗ №10, ЗОШ №20, фольклорний колектив «Надія», Олексій Зубарець, ансамбль «Гречаночка», вихованці вокальної та театральної студій, оркестр духових інструментів. Щоб створити справжній святковий настрій було організовано частування смаколиками та цікаві конкурси. Лунала запальна музика, веселі пісні, діти та дорослі танцювали і веселились.

Для хмельничан свято організував спортивно-культурний центр "Плоскирів" спільно з Комітетом самоорганізації населення мікрорайону Гречани, депутатами Хмельницької міської ради Дмитром Палієм та Віталієм Худецьким та депутатом Хмельницької обласної ради Олександром Палієм.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!