Новини

Відбудеться спільне засідання постійних комісій

2 січня об 11.00 в зеленій залі міської ради відбудеться спільне засідання постійних комісій з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста і з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

спільного засідання постійних комісій з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста і з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації

1. Про затвердження титульного списку на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг у 2020 році (капітальний ремонт прв. Шевченка (І черга).

2. Про затвердження титульного списку на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі в 2020 році (поточний ремонт вул. Шевченка).

3. Про затвердження титульного списку на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі міста (суцільне улаштування покриття) у 2020 році (поточний ремонт вул. Львівське шосе (від будинку №31/1 до будинку №43).

4. Про затвердження титульного списку на поточний ремонт об’єктів благоустрою у 2020 році (поточний ремонт внутрішньоквартального проїзду від вул. Свободи, 9 Б до вул. Зарічанської, 14).

5. Про затвердження титульного списку на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг у 2020 році (реконструкція прв. Перемоги з улаштуванням виїзду на вул. Свободи).

6. Про затвердження титульного списку на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі масивів нової індивідуальної забудови та садівничих товариств у 2020 році (поточний ремонт дороги прз. 2-й Надії садівничого товариства "Надія" (Дубове).

7. Про затвердження титульного списку на виконання робіт з капітального ремонту прибудинкових територій (вул. Курчатова, 1 Д).

8. Про затвердження титульного списку на поточний ремонт прибудинкових територій біля житлових будинків (вул. Львівське шосе, 18/2).

9. Про затвердження титульного списку на будівництво об'єктів житлово-комунального господарства (прс. Миру, 76/3).

10. Про затвердження титульного списку на капітальний ремонт ліфтів (експертна оцінка технічного стану ліфтів в житлових будинках в т.ч. позачерговий технічний огляд, (згідно додатку № 1) ).

11. Про затвердження титульного списку на виконання робіт з поточного ремонту житлового фонду (поточний ремонт житлового фонду  на умовах співфінансування (згідно додатку).

12. Про затвердження титульного списку на експлуатацію та технічне обслуговування житлового фонду (капітальний ремонт, укріплення стін будинків натяжними та металевими зв'язками, згідно додатку № 1).

13. Про затвердження титульного списку на експлуатацію та технічне обслуговування житлового фонду (пандуси).

14. Про затвердження титульного списку на виконання робіт з капітального ремонту спортивних та дитячих майданчиків (вул. Степана Бандери, 10/2, 10/3).

15. Про затвердження титульного списку на виконання робіт з поточного ремонту дитячих майданчиків.

16. Про затвердження титульного списку на капітальний ремонт об’єктів благоустрою в 2020 році (капітальний ремонт дитячого майданчика в парку культури та відпочинку ім. М. Чекмана).

17. Про затвердження титульного списку на капітальний ремонт об’єктів благоустрою (капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення) в 2020 році (капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення вул. Деповської).

18. Про затвердження титульного списку на будівництво об’єктів благоустрою (будівництво центру поводження з тваринами КП «Надія» по вул. Заводська 165 в м. Хмельницькому).

19. Про затвердження титульного списку на поточний ремонт та утримання об’єктів благоустрою в 2020 році ( послуги з постачання та транспортування природного газу для факелу «Вічний вогонь»).

20. Про затвердження титульного списку на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг у 2020 році (установлення світлофорного об’єкту на вул. Красовського, в районі перехрестя з вул. Чорновола (в тому числі коригування робочого проєкту та експертиза кошторисної частини ПКД).

21. Різне.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!