Новини

Впродовж тижня хмельницькі школярі та студенти спілкуватимуться з письменницею Ларисою Ніцой (ОНОВЛЕНО)

У рамках проекту «Жива книга», ініційованого Хмельницькою міською радою, продовж тижня, починаючи з 25 листопада, відбудуться зустрічі з українською письменницею, педагогом і громадською діячкою Ларисою Ніцой.

Зустрічі відбудуться

 

25 листопада

9.30 – у НВК №31;

12.00 – СЗОШ №1;

18.00 – СЗОШ №1, актова зала (тренінг для батьків «Як повернути дітям любов до читання»)

 

26 листопада

09.30 – НВО №2;

11.00 – Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія (інтерактивна зустріч з письменницею Л. Ніцой та політологом А. Ніцой);

14.30 – НВО №1;

18.00 – НВО №1 (тренінг для батьків НВО №1)

 

27 листопада

9.30 – ЗОШ №4;

12.00 – ЗОШ № 27;

14.30 - круглий стіл «Про важливе…» з вчителями шкіл міста, у міській раді (вул. Гагаріна, 3, зелена зала); 

18.00 – ЗОШ №4 (тренінг для батьків ЗОШ №4)

 

28 листопада

9.30 – ЗОШ №30;

12.00 – ЗОШ №25;

15.30 – ДНЗ №30 (зустріч з режисером постановки дитячої вистави за книгою Л. Ніцой «Незламні мураші», перегляд вистави);

18.00 – Книгарня «Є» (вул. Проскурівська, 2) – автограф-сесія з Л. Ніцой. Присутні матимуть можливість поставити запитання письменниці, сфотографуватися з нею, а також отримати автограф.

 

Довідково

Лариса Ніцой – українська письменниця, педагог і громадська діячка, ініціатор щорічного круглого столу «Книга на захисті дитячої душі», присвяченого Міжнародному Дню захисту дітей, за участі високих посадовців, письменників, діячів культури та освіти. Ініціатор святкування в Україні Всесвітнього дня письменника. Організатор Всеукраїнського руху «Дорослі читають дітям», Всеукраїнської акції «Почитай мені, татку!» Автор серії уроків для загальноосвітніх шкіл «Бібліотечний урок веде письменник», ініціатор першого письменницького флешмобу в Україні «Читаємо дітям», а також авторка книги «Незламні мураші».

Нагадаємо, у лютому цього року у Хмельницькому зафіксовано рекорд України з одночасного читання книги Лариси Ніцой "Незламні мураші", які встановили хмельницькі школярі і дошкільнята, в рамках флешмобу #плекаємоукраїнськумову. Лише 20 примірників книги і були тисячі охочих її прочитати. За місяць до флешмобу приєднались.12000 дітей і дорослих.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!