Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

19.11.2019  о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

1. Про розгляд звернення ПрАТ «Видавництво «Поділля» корпоративне підприємство ДАК «Укрвидавполіграфія» щодо надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 3,9600га по прс. Миру,59, що перебуває в постійному користуванні товариства на підставі Державного акту на право постійного користування від 21.061996 року.

Запрошені: Гайшук В.І. - генеральний директор ПРАТ «Видавництво «Поділля»

 

2. Про розгляд звернення громадян Ковальської В.С., Мігунової І.А., Жирової А.Й. та Мазур З.М. (представник за дорученням Сушича С.І.) щодо не надання дозволу ТОВ «РЕМАК-М» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Подільській,66.

Запрошені: Ковальська Віта Станіславівна, Мігунова Інна Анатоліївна, Жирова Антоніна Йосипівна та Мазур Зоя Миколаївна (представник за дорученням Сушича С.І.)

 

3. Про розгляд звернення Параскевича В.В. щодо розширення тимчасової споруди площею 6,0 кв.м в існуючому ряду тимчасових споруд  по вул. Свободи (в р-ні «Думка») на 12,0 кв.м.

Запрошені: Параскевич Володимир Васильович

 

4. Про розгляд звернення підприємства «Пробудження» Хмельницького обласного товариства інвалідів Союзу організацій інвалідів України щодо зміни цільового призначення земельної ділянки по вул. Проскурівського підпілля,203/1 з «для будівництва офісного приміщення з стоматологічним кабінетом» на «для будівництва об’єкту комерційного приміщення з стоматологічним кабінетом».

Запрошені: Корецький Станіслав Іванович – директор підприємства «Пробудження» ХОТІ СОІУ,   Іванчук Володимир Васильович

 

5. Про розгляд звернення громадянки Зубкової Л.І. щодо безпідставної відмови у погодженні меж земельної ділянки площею 0,0116 га по вул. Проскурівській,61/1 суміжним землекористувачем Хмельницьким міським навчально-курсовим комбінатом.

Запрошені:    представник громадянки Зубкової Л.І.

Ратич Борис Ярославович - директор Хмельницького міського навчально-курсового комбінату

 

6. Про розгляд звернення громадянина Бариша Д.Г. щодо повторного розгляду питання стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м по вул. Ганжі,38 для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Запрошені: Бариш Демид Геннадійович

 

7. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки» (Глухонець С.В.)

 

8. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Багрій В.А.) 

 

9. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Ханенко О.Е.)

 

10. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та втрату чинності» (Вох Р.П.)

 

11. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Матусова Л.С.)

 

12. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Коломієць О.К.)

 

13. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Закірова О.Б.)

 

14. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження технічних документацій із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Банашко Н.М.)

 

15. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в оренду громадянам» (Лєонтьєв А.І.)

 

16. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Круліцька В.І.)

 

17. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та зміну їх цільового призначення» (Пацаранюк О.Д.)

 

18. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Бех-Романчук М.О.)

 

19. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Трофімчук С.Є)

 

20. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Гарапенчук А.П.)

 

21. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права оренди частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Мазуренко В.Ф.)

 

22. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за давністю користування (набувальна давність)» (Ромасюков Є.П.)

 

23. Про розгляд проекту рішення «Про внесення змін до рішення 34-ої сесії міської ради від 09.10.2019 №50»

 

24. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, зміну коду КВЦПЗ земельних ділянок та надання у власність земельних ділянок громадянам» (Гуменюк А.Г.)

 

25. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок» (Ястремський В.Л.)

 

26. Про розгляд проекту рішення «Про надання згоди на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Помозов В.В.)

 

27. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання їх в оренду та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення» (Мельник А.А.)

 

28. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду, зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки» (Таран С.М.)

 

29. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі за згодою сторін, надання земельних ділянок в оренду, постійне користування та внесення змін в рішення сесії міської ради, договори оренди землі» (Майструк О.В.)

 

30. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду та передачу в запас міста» (ТОВ «Завод гідроарматури»)

 

31. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), надання земельних ділянок в оренду та погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки» (АТ «Хмельницькобленерго»)

 

32. Про розгляд проекту рішення «Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення» (Крупа В.М.)

 

33. Про розгляд проекту рішення «Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення» (Вараниця Н.Л.)

 

34. Про розгляд проекту рішення «Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) юридичній особі» (УЖКГ)

 

35. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду» (Ковальчук В.А.)

 

36. Про розгляд проекту рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Ліщук В.В.)

 

37. Про розгляд проекту рішення «Про надання дозволів на поділ та об’єднання земельних ділянок» (ПП «Шелсі»)

 

38. Про розгляд проекту рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, внесення змін в договір оренди землі» (Вознюк В.Ф.)

 

39. Про розгляд проекту рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод» (Аветян Г.)

 

40. Про розгляд проекту рішення «Про проведення земельних торгів з продажу у власність земельних ділянок, які виставляються окремими лотами, встановлення стартової ціни продажу  земельних ділянок, розміру гарантійного внеску та значення кроку лотів»

 

41. Про розгляд проекту рішення «Про придбання земельних ділянок у власність територіальної громади міста Хмельницького»

 

42. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі за згодою сторін, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельних ділянок в оренду, погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, зміну коду КВЦПЗ земельних ділянок, внесення змін в рішення сесії міської ради та втрата чинності пунктів рішень міської ради» (Рабін Й.І.)

 

43. Про розгляд звернення ХПВТП «Алмаз» щодо погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок по вул. Красовського,6/2 площею 0,0533 га (в т.ч. земельна ділянка №1 площею 0,0358 га та земельна ділянка №2 площею 0,0175 га) для обслуговування будівлі матеріального складу (столярний цех, навіс).

 

44. Про розгляд звернення ХПВТП «Алмаз» щодо припинення права постійного користування  на земельну ділянку площею 0,094 га по вул. Красовського,6 кадастровий номер 6810100000:07:003:0175 у зв’язку з відчуженням будівлі птахозабійного цеху ТОВ «Проскурів-Агро».

 

45. Про розгляд звернення громадянки Коцик С.І. щодо зміни КВЦПЗ земельної ділянки по вул. Заводській, 63 з «03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуговування приміщення магазину) - землі житлової та громадської забудови» на «03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови - землі житлової та громадської забудови».

 

46. Про розгляд звернення ТОВ «Комунпостачсервіс» (повторно) щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га по вул. Кавказькій,8.

 

47. Про розгляд звернення громадянина Макончука В.Г. щодо зміни КВЦПЗ земельної ділянки площею 1130 кв.м по вул. Курчатова,118/10 з «03.10 для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури» на «03.15 для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови.

 

48. Про розгляд звернення Української Православної Церкви Київського Патріархату релігійна громада Храму Пророка Іллі (повторно) про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Львівське шосе, 34 загальною площею 3960 кв.м. кадастровий номер 6810100000:11:001:0169 з метою внесення змін до Державного земельного кадастру зі збереженням площі земельної ділянки

 

49. Про розгляд звернення ФОП Рогатюк В.Г. (повторно) щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Західно-Окружній, 39/1 загальною площею 1500 кв.м. кадастровий номер 6810100000:11:011:0107 з метою внесення змін до Державного земельного кадастру зі збереженням площі земельної ділянки

 

50. Про розгляд звернення ФОП Рогатюк В.Г. (повторно) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови - землі житлової та громадської забудови по вул. Західно-Окружній, 39/1 загальною площею 380 кв.м

 

51. Про розгляд звернення ФОП Рогатюк В.Г. щодо зміни коду КВЦПЗ земельної ділянки по вул. Західно-Окружній, 39/1, площею 0,1500 га кадастровий номер 6810100000:11:001:0107 з «03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови землі житлової та громадської забудови» на «03.10 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) - землі житлової та громадської забудови».

 

52. Про розгляд звернення ТОВ «К2М» щодо надання земельної ділянки в оренду площею 0.1464 га по вул. Озерній,14/1А в зв’язку з купівлею майна на аукціоні.

 

53. Про розгляд звернення громадянки Заєць З.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 0,0070 га по вул. Річковій,2.

 

54. Про розгляд звернення гр. Прокопчук Н.К. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0034 га по вул. Проскурівській,30/1 для ведення особистого селянського господарства.

 

55. Про розгляд звернення громадянки Краснюк Л.Т. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 500 кв.м по вул. Партизанській,2А для ведення особистого селянського господарства.

 

56. Про розгляд звернення громадянки Кокошко В.І. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 163 кв.м по вул. Калнишевського для ведення особистого селянського господарства.

 

57. Про розгляд звернення громадянина Беляка С.Б. (повторно) щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 1000 кв.м по вул. Волочиській,28 для ведення особистого селянського господарства

 

58. Про розгляд звернення громадянки Михалець Г.В. (повторно) щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 450 кв.м по вул. Лісовій для ведення особистого селянського господарства

 

59. Про розгляд звернення ВКПП «Явір-Транс» щодо внесення зміни до договору оренди земельної ділянки по вул. Пилипчука,43.

 

60. Про розгляд звернення ПП «Дизайн-Парк» щодо внесення зміни до договору оренди земельної ділянки по вул. Красовського,31/1Б.

 

61. Про розгляд звернення МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» щодо припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 7700 кв.м по вул. Старокостянтинівське шосе,5/7 та передачі її в запас міста.

 

62. Про розгляд звернення ПВКФ «Поступ» щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 15 кв.м по вул. Проскурівській,1 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (під приміщення магазину непродовольчих товарів з влаштуванням окремих входів).

 

63. Про розгляд звернення ВП «Зеніт» щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,1788 га по вул. Пілотській,77/3-Б 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування приміщення прибудови до головного виробничого корпусу, приміщення пластмасового участка та підсобне приміщення)

 

64. Про розгляд звернення ТОВ «Укртранс-Хмельницький-Сервіс» щодо повторного розгляду питання стосовно погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Довженка,4 площею 17580 кв.м на три земельні ділянки, а саме: діл.№1 – площею 9577 кв.м., діл.№2 – площею 601 кв.м, діл.№3 – площею 7402 кв.м.

 

65. Про розгляд звернення ПФСП «Олександрит» щодо припинення права оренди земельної ділянки площею 490 кв.м по вул. Соборній,12 кадастровий номер 6810100000:01:003:0181.

 

66. Про розгляд звернення ТОВ «Метінвест-СМЦ» щодо внесення змін в рішення 34-ої сесії Хмельницької міської ради від 09.10.2019 року № 63, додаток 2 пункт 1, замінивши в графі «Цільове використання, підстава та категорія земель» слова: «для обслуговування складу готової продукції та блоку допоміжних цехів (рішення тридцятої сесії міської ради від 17.04.2019 № 84, договори купівлі-продажу від 03.10.2012 р/н 1924, р/н 1918) Категорія земель - землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення» на слова: «для обслуговування блоку допоміжних цехів (рішення тридцятої сесії міської ради від 17.04.2019 № 84, договір купівлі- продажу від 03.10.2012 р/н 1918) Категорія земель - землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення».

 

67. Про розгляд звернення управління молоді та спорту щодо визнання таким, що втратило чинність п.3 додатку 1 рішення сімнадцятої сесії Хмельницької міської ради від 02.04.2008р №36.

 

68. Про розгляд звернення управління молоді та спорту щодо припинення права постійного користування на частину земельної ділянки площею 0,1142 га із загальної площі земельної ділянки 2,12 га, що розташована за адресою: вул. І.Франка під парк ім. Івана Франка.

 

69. Про розгляд звернення управління молоді та спорту щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 2,0058 га, що розташована за адресою: вул. І.Франка під парк ім. Івана Франка.

 

70. Про розгляд звернення громадянки Тютюнник І.А. (повторно) щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) зі зміною конфігурації земельної ділянки та координат поворотних точок орієнтовною площею 3,0000 га по вул. Нижній Береговій,2/4 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (існуючого приміщення кінно спортивної школи та надати її в оренду.

 

71. Про розгляд звернення ФОП Нассер Г.А. щодо повторного розгляду питання стосовно надання дозволу на узаконення збільшеної площі тимчасової споруди з 10,0.кв.м до 20,7 кв.м по вул. Курчатова (біля буд. 1А).

 

72. Про розгляд звернення ФОП Єфанова Ю.П. щодо можливості збільшення площі тимчасової споруди з 8,4 кв.м до 14,0 кв.м, яка розташована по вул. Львівське шосе (біля буд. №41).

 

73. Про розгляд звернення ТОВ «Деражнянський молочний завод» щодо перенесення тимчасової споруди площею 10,8 кв.м. з вул. Зарічанської (біля буд. №44) на вул. Тернопільську (в р-ні  тр. зуп. «Новатор» напрямок руху до з-ду «Катіон»).

 

74. Про розгляд звернення ФОП Яцкова О.М. щодо перенесення тимчасової споруди площею 22,0 кв.м з вул. Пілотської (біля буд. №117/1) на вул. Зарічанську (біля буд. №34) з подальшим збільшенням площі тимчасової споруди до 28,0 кв.м.

 

75. Про розгляд звернення ФОП Кшижинської І.І. щодо надання дозволу на збільшення площі тимчасової споруди, яка розташована по вул. Західно-Окружній (тр. зуп. «Катіон» рух в р-н Гречани) з 12,0 кв.м до 30,0 кв.м.

 

76. Про розгляд звернення ФОП Собко П.В. щодо продовження строку дії паспорту прив’язки тимчасової споруди №181  для провадження підприємницької діяльності площею 15,0 кв.м, яка розташована на вул. П.Мирного (в районі кінцевої транспортної зупинки) та погодити перенесення тимчасової споруди з подальшим збільшенням її площі на 30 кв.м на вул. П.Мирного (біля буд. №28).

 

77. Про розгляд звернення ФОП Собко П.В. щодо продовження строку дії паспорту прив’язки тимчасової споруди №235  для провадження підприємницької діяльності площею 14,0 кв.м, яка розташована на вул. Бандери (біля буд. №131) та погодити збільшення площі тимчасової споруди на 30 кв.м.

 

78. Про розгляд звернення громадянки Гнатюк Н.В. (повторно) щодо перенесення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності кіосків загальною площею 14,4 кв.м, що розташовані на розі вулиць Ранкової –Купріна, на перехрестя вулиць Інститутської-Молодіжної та збільшення їх площі до 30 кв.м.

 

79. Про розгляд звернення громадянки Гнатюк Н.В. (повторно) щодо перенесення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності кіосків загальною площею 14,4 кв.м, що розташовані на розі вулиць Трудова-Вінницьке шосе, на вул. Курчатова (біля буд. №1А) та збільшення їх площі до 30 кв.м.

 

80. Про розгляд звернення громадянки Гнатюк Н.В. (повторно) щодо перенесення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності кіосків загальною площею 14,4 кв.м, що розташовані на вул. Бандери (біля буд.№133), на вул. Львівське шосе (біля буд. №18) та збільшення їх площі до 30 кв.м.

 

81. Про розгляд звернення громадянки Гнатюк Н.В. (повторно) щодо перенесення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності кіосків загальною площею 14,4 кв.м, що розташовані на розі вулиць Ранкової –Купріна, на вул. Кропивницького (біля буд. №65/1) та збільшення їх площі до 30 кв.м.

 

82. Про розгляд звернення громадянки Гнатюк Н.В. (повторно) щодо перенесення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності кіосків загальною площею 14,4 кв.м, що розташовані на вул. Чорновола (навпроти буд. №178), на вул. Довженка (біля буд. №12) та збільшення їх площі до 30 кв.м.

 

83. Про розгляд звернення обслуговуючого кооперативу «Садівниче товариство «Левада-Гречани» щодо скасування рішення постійної комісії від 31.07.2019 (протокол №87) щодо підтримання звернень громадян Гордової А.М., Міцінської О.І. та Щетинського І.С. про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в обслуговуючому кооперативі «Садівниче товариство «Левада-Гречани» для ведення садівництва.

 

84. Про розгляд звернення громадянина Сирець Д.В. щодо збільшення площі тимчасової споруди, що розташована по вул. Тернопільській (біля буд. №20/1) з 8,1 кв.м. до 30 кв.м

 

85. Про розгляд звернення ФОП Скіць О.М. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності кіоску з вул. Подільської (біля буд №75) на вул. Кам’янецьку (тр.зуп. «Бібліотека ХНУ»)

 

86. Про розгляд звернення громадянина Голого І.І. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності павільйону з прс. Миру (транспортна зупинка «прс. Миру»)

 

87. Про розгляд звернення громадянки Столяр О.С. щодо внесення змін до договору оренди землі №20-01-2013/1204774 від 06.06.2013 року, замінивши в пункті 2 слова та цифри «В оренду передається земельна ділянка загальною площею 265м2, в т.ч. діл. № 1 - 110 м2, діл. № 2 - 155 м2» на слова та цифри «В оренду передається земельна ділянка загальною площею 401м , в т.ч. діл. №1-110 м2, діл. № 2 - 291 м2».

 

88. Про розгляд звернення громадянки Нікітюк Н.В. щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 02.05 для будівництва індивідуальних гаражів - землі житлової та громадської забудови площею 0,0033 га в м. Хмельницькому, вулиця Степана Бандери, 57/2, гаражний кооператив «Рибалко», блок К, бокс 69.

 

89. Про розгляд звернення громадянина Вельського В.А. щодо приватизації земельної ділянки площею 29 кв.м по вул. Щедріна,18.

 

90. Про розгляд звернення громадянина Ковальчука С.В. щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок по вул. Кармелюка,3 площею 0,0635 га та площею 0,0085 га «03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови».

 

91. Про розгляд проекту рішення «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення»

 

92. Про розгляд проекту рішення «Про розгляд заяв громадянина Алешка Юрія Юрійовича про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального дачного будівництва, для ведення особистого селянського господарства, для ведення садівництва та для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території міста Хмельницького»

 

93. Про розгляд проекту рішення «Про розгляд заяв громадян Цапик Т.В., Цапик Д.В., Цапика П.К., Цапика Р.П., Цапика М.П. та Цапик Л.І. про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства з метою передачі їх у власність»

 

РІЗНЕ.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!