Новини

За успішним досвідом у сфері соціально-економічного розвитку - до Хмельницького

Представники Чернігівської міської ради та Сосницької об᾽єднаної територіальної громади Чернігівської області приїхали до Хмельницького, щоб ознайомитися із успішним досвідом міської влади у сфері соціально-економічного розвитку та бюджетування. На початку зустрічі гостей привітав заступник міського голови Володимир Гончарук, який розповів про потенціал Хмельницького та коротко ознайомив із основними напрямками розвитку міста. Також він закликав гостей бути активними та вносити свої пропозиції щодо програми перебування в місті.

«Ми готові сьогодні розповісти про все те, що ми робимо, що змінили і поділитися власним позитивним досвідом. Сподіваюся на плідну та конструктивну зустріч», - зазначив Володимир Володимирович.

Далі присутніх зі складом та організацією роботи міської ради та виконавчого комітету ознайомила керуючий справами виконкому Юлія Сабій. Також Юлія Сергіївна розповіла про можливості працевлаштування молоді у міській раді.

Також присутні ознайомилися із Стратегією розвитку міста Хмельницького до 2025 року, організацією бюджетного процесу в місті, системою розвитку підприємництва, програмою бюджетування за участю громадськості та іншими важливими питаннями. Особливо представників делегації цікавила боротьба із стихійною торгівлею.

Протягом дводенного візиту гості із Чернігівщини також познайомляться з діяльністю Агенції розвитку міста, Центру енергоефективності, комунальних підприємств та галузі житлово-комунального господарства.

Візит відбувається за сприяння Міжнародного республіканського інституту в Україні.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!