Новини

З жителями мікрорайону Дубове спілкувався заступник міського голови Анатолій Нестерук

Заступник міського голови Анатолій Нестерук провів виїзний прийом громадян з особистих питань. З хмельничанами посадовець зустрічався у приміщенні управляючої муніципальної компанії «Дубове» (колишній ЖЕК №5). Жителів мікрорайону Дубове цікавили питання різного характеру. Зокрема, технічного обслуговування будинків, водопостачання, облаштування контейнерних майданчиків тощо.

Мешканець будинку № 1, що на вулиці Гречка, скаржився на порушення державних будівельних норм при переплануванні приміщення на першому поверсі цього будинку, також звернувся з проханням оновити відмостку біля будинку, оскільки дощова вода заливає підвальне приміщення. Ці питання Анатолій Макарович доручив розглянути керівникам управлінь архітектури, містобудування та земельних ресурсів і житлово-комунального господарства.

Мешканці будинку № 134/1 звернулися до посадовця з проханням компетентного обстеження технічного стану будинку комісією через те, що на його зовнішній стороні утворилися великі тріщини.

З переліком необхідних ремонтних робіт, у тому числі заміни каналізаційних труб, до заступника міського голови звернулися мешканці будинку №107, що на вулиці Проскурівській. Це звернення Анатолій Нестерук доручив розглянути керівнику УМК «Проскурівська» Вадиму Дудару.

Щодо сприяння у відновленні роботи ліфта на прийом до заступника міського голови завітали одразу декілька хмельничан, мешканців будинку №8 на вулиці Гайовій, у якому створено ОСББ. Розповіли, що у їхній багатоповерхівці, якій вже понад 30 років, утворилися тріщини також існує проблема з гарячим водопостачанням тощо. Самостійно вирішити проблеми вони не в змозі (у будинку проживає велика кількість громадян пільгових категорій), тому ініціювали питання ліквідації ОСББ. Анатолій Макарович порадив мешканцям цього будинку обрати одну з управляючих муніципальних компаній або іншого управителя, який обслуговуватиме їхній будинок.

Загалом під час виїзного прийому до заступника міського голови звернулося понад 30 хмельничан. Усі звернення Анатолій Нестерук взяв під особистий контроль.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!