Новини

Підбито підсумки Відкритого чемпіонату міста Хмельницького з лову риби серед рибалок-любителів

29 вересня завершився Відкритий чемпіонат міста Хмельницького з лову риби серед рибалок-любителів «Проскурівська риболовна ліга», який проходив на березі Південного Бугу, зі сторони міського пляжу, у рамках відзначення Дня міста Хмельницького. Змагання, які тривали впродовж трьох днів, 27, 28 і 29 вересня, проведено у триборстві: з лову риби з берега поплавковим, спінінговим і фідерним вудилищами. До участі у чемпіонаті допускались особи віком від 14 років. Учасникам, у кожній дисципліні, присвоювався реєстраційний номер, який був перепусткою на змагання та атрибутом для встановлення особи спортсмена.

На заклик Хмельницької міської ради, управління молоді та спорту позмагатися у вмінні ловити рибу відгукнулися близько 60 осіб. Наймолодшому учаснику змагань було 14 років. Крім жителів міста Хмельницького, відчути радість і азарт від спортивної риболовлі виявили бажання рибалки з Нетішина.

Найбільшу вагу улову на третьому чемпіонаті міста з лову риби серед рибалок-любителів, третього дня змагань (з лову риби фідерним вудилищем) серед 20 зареєстрованих учасників мав Вадим Халецький, який виловив у річці 1 кг 663 г риби. Хмельничанин також став володарем кубку у номінації «Найбільша риба», спіймав срібного карася вагою 280 грамів. Вадим є членом обласної федерації риболовного спорту з 2014 року. Призерами змагань також стали Олександр Данилюк з міста Нетішин (2 місце, 710 г риби) та хмельничанин Віталій Літвіченко (3 місце, 549 г риби). Як зазначив голова обласної федерації риболовного спорту Володимир Васьковський, Віталій посів призові місця у всіх дисциплінах змагань.

Після завершення чемпіонату, спійману рибу випустили назад у річку. За цим слідкував Хмельницький рибоохоронний патруль.

Переможці та призери відкритого чемпіонату міста з лову риби серед рибалок-любителів «Проскурівська риболовна ліга» отримали грамоти та подарунки від організаторів змагань: Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради та Хмельницької обласної федерації риболовного спорту.

Також відомо результати перших двох днів змагань:

27 вересня (спінінг):

1 місце – Віталій Літвіченко;

2 місце – Анатолій Кухар (учасник змагань також спіймав найбільшу рибу);

3 місце – Ігор Петрівський.

 

28 вересня (поплавок):

1 місце – Віталій Літвіченко (учасник змагань також спіймав найбільшу рибу);

2 місце – Володимир Стефанишин;

3 місце – Владислав Харенков (наймолодший учасник змагань, 14 років).

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!