Новини

Переможцям фотоконкурсу «Хмельницький крізь об’єктив» вручено нагороди

Хмельницький музей-студія фотомистецтва презентував виставку кращих робіт фотоконкурсу «Хмельницький крізь об’єктив», присвяченого 588-й річниці міста Хмельницького. Під час урочистої презентації відбулося нагородження переможців конкурсу. Відзнаки вручив міський голова Олександр Симчишин.

«Четвертий рік поспіль обираю краще фото в номінації "Приз міського голови" фотоконкурсу "Хмельницький крізь об'єктив". Цьогорічні роботи - і дорослі, і дитячі - вразили рівнем майстерності. Ну, і дозволили подивитися на наше місто, наші заходи іншими очима. Для нас це важливо. Бо розуміємо, що надихати повинно хороше – нові об'єкти благоустрою, цікаві заходи, щасливі люди. Гарно в місті – гарні фото! Обіцяємо, що і в 2020 році даватимемо вам приводи для нових красивих знімків!» - зазначив Олександр Симчишин.

Фотоконкурс “Хмельницький крізь об’єктив” проводиться вже п’ятнадцятий рік поспіль. Участь у ньому беруть як професійні фотографи, так і аматори фотомистецтва.

Цьогоріч свої творчі роботи представили 66 учасників, серед них 24 юних хмельничанина. Загалом на конкурс подано 443 роботи. Члени журі відібрали 52 кращих світлини, авторами яких є 33 учасники конкурсу. Крім хмельничан, у конкурсі взяли участь фотохудожники з області та з інших міст України, а саме: Києва та Львова.

Переможцями конкурсу у номінації «Хмельницький фоторепортер» стали:

Двужилов Микола — 1 місце;

Соленцов Олександр — 2 місце;

Панчук Валентин — 3 місце.

У номінації «Ми — єдина Україна» перемогли:

Стопенчук Михайло — 1 місце;

Пташник Катерина — 2 місце;

Зисько Сергій — 3 місце.

У дитячій номінації “ Мій Хмельницький " перемогу здобули:

Бабенко Лев — 1 місце;

Аніськов Андрій — 2 місце;

Степанов Тарас — 3 місце.

Приз міського голови отримали переможці: серед дорослих — Попик Андрій та Олександр Савенко та Андрій Аніськов у дитячій віковій категорії.

Ще одна номінація фотоконкурсу «Приз глядацьких симпатій» традиційно проводиться голосуванням відвідувачів, які можуть свої відгуки кинути в скриньку, що знаходиться у виставковій залі музею-студії фотомистецтва. А 17 жовтня цього року на відкритті виставки Міжнародного салону художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову» буде оголошено ще одного переможця.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!