Новини

«Діалог влади і громади»

Міський голова Олександр Симчишин поділився досвідом ефективної співпраці між владою та громадськими організаціями у ході Форуму громадських рад Хмельниччини

"Перше наше правило - слухати всіх, - зізнався очільник міста. - Щоправда, інколи бажання різних громадських об'єднань можуть бути кардинально протилежні. І саме в цьому полягає робота керівника - прийняти правильне рішення."

Олександр Симчишин розповів, що найважче було працювати з громадською радою тоді, коли вона була дуже чисельною. Але з часом в організації залишилися лише справді активні і дієві люди.

"Раджу керівникам не боятися створення громадських рад, - каже очільник міста. - Це дасть можливість вам не закриватися у власній мушлі і завжди мати альтернативні точки зору".

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!