Новини

Питання інклюзивного навчання та підтримки сімей, які виховують дітей з особливими потребами, обговорили під час засідання круглого столу

На базі Хмельницького інклюзивно-ресурсного центру №1 відбулося засідання круглого столу. Захід провели за підсумками форуму "Діти з ментальними особливостями: міжпрофесійний підхід", який відбувся в Хмельницькому в квітні 2019 року. Участь взяли заступник міського голови Галина Мельник, фахівці Департаменту освіти та науки, управління охорони здоров'я ХМР, Хмельницького інклюзивно-ресурсного центру №1, заступники директорів шкіл, в який впроваджено інклюзивне навчання, представники громадських організацій міста, які надають послуги дітям з особливими освітніми потребами.

За результатами роботи було зроблено проміжні підсумки щодо реалізації міжгалузевого підходу до питання підтримки дітей з особливими освітніми потребами та їх сімей, обговорено питання організації інклюзивного навчання та виховання дітей з ООП у місті: досягнення, проблеми та шляхи їх вирішення.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!