Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

26 вересня 2019 о 11.00 в сесійній залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції

1. Про розгляд проекту регуляторного акта «Про затвердження Положення про конкурсний відбір підприємницьких бізнес ініціатив (ідей), стартапів для реалізації у місті Хмельницькому» із внесеними змінами відповідно до зауважень Державної регуляторної служби України та аналіз регуляторного впливу до нього.

2. Про розгляд проекту регуляторного акта «Про організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Хмельницький» та аналіз регуляторного впливу до нього.

Доповідає: Новодон Оксана Юріївна – начальник управління економіки.

3. Про розгляд проекту регуляторного акта «Про встановлення обмежень щодо продажу та споживання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території міста Хмельницького» та аналіз регуляторного впливу до нього.

Доповідає: Сідлецька Руслана Сигізмундівна – начальник управління торгівлі.

4. Про розгляд проекту регуляторного акта «Про внесення змін до рішення двадцять восьмої сесії міської ради від 30.10.2013 року №11 «Про впорядкування управління об`єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького» та аналіз регуляторного впливу до нього.

Доповідає: Кшемінська Валентина Степанівна – начальник управління комунального майна.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!