Новини

Під час чергового засідання виконавчого комітету розглянули 45 важливих питань для життя міста

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Під час роботи члени виконкому розглянули 45 питань порядку денного.

Присутні підтримали дві електронні петиції, які стосувалися облаштування прилеглих територій дошкільних закладів №5 «Соловейко» та №38 «Світанок». Ще одна петиція стосувалася встановлення паркану навколо Хмельницького дошкільного навчального закладу №30 «Журавлик».

Міський голова Олександр Симчишин дав доручення департаменту освіти та науки підготувати бюджетні пропозиції на 2020 рік стосовно виконання необхідних робіт з цих питань.

Також члени виконкому підтримали проект рішення про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про погодження Інвестиційної програми міського комунального підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго» на 2020 рік. Коментуючи цей проект, Олександр Сергійович зазначив, що програма буде спрямована на продовження ремонтів та реконструкцій мереж.

За рішенням виконкому на розгляд сесії міської ради внесли пропозиції про затвердження схеми екологічної мережі міста Хмельницького. Схема дозволить поліпшити умови для формування та відновлення безпечного довкілля у Хмельницькому, збереження ландшафтного та біологічного різноманіття.

Частина питань стосувалася надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, оренди комунальних приміщень тощо.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!