Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

31 липня 2019 о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

ОНОВЛЕННИЙ ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

1. Про розгляд звернення гр. Пилипчука С.О. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража за адресою: м. Хмельницький, вул. Чорновола,159/2, «Громадська організація «Об’єднання автолюбителів «Раково-1», блок 8, бокс 133.

2. Про розгляд звернення гр. Сапарова О.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража за адресою: м. Хмельницький, вул. Чорновола,159/2, громадська організація «Об’єднання автолюбителів «Раково-1», блок 8, бокс 132.

3. Про розгляд звернення ФОП Шевчука С.В. та Ящишена В.Л. щодо надання дозволу на розширення павільйону площею 27,0 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Хотовицького (навпроти буд. №11) на 22,3 кв.м.

4. Про розгляд звернення обслуговуючого кооперативу садівничого товариства «Польовий» щодо надання дозволу на виділення земельної ділянки площею 0,01 га для обслуговування будівлі сторожового будиночка, який належить членам садівничого товариства «Польовий».

5. Про розгляд звернення гр. Прокопчук Н.К. щодо визнання безпідставною відмову у погодженні меж земельної ділянки та розгляду документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0069 га по вул. Проскурівській,30/1 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) без погодження із суміжним землекористувачем ТОВ «АС-РЕКОРД».

6. Про розгляд звернення гр. Ченаш А.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0600 га по вул. Тракторній,98 для ведення особистого селянського господарства.

7. Про розгляд проекту рішення «Про розгляд пропозиції комісії з розгляду земельних спорів»

8. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за давністю користування (набувальна давність)» (Когут О.В.)

9. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Кочмарук В.М.)

10. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Коростельова Ж.М.)

11. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Буяновська М.С.)

12. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Врублевський О.Л.)

13. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Беляк Б.Б.)

14. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в оренду громадянам» (Жуковський Ф.Ф.)

15. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, припинення права оренди частинами земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Заїка В.М.)

16. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, припинення права оренди частинами земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Райчук О.О.)

17. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, припинення права оренди частинами земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Василишина Т.В.)

18. Про розгляд проекту рішення «Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення»

19. Про розгляд проекту рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, зміну коду КВЦПЗ земельних ділянок, внесення змін в рішення сесії міської ради» (Гакало В.В.)

20. Про розгляд проекту рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, внесення змін в рішення сесії міської ради» (Заславська Л.О.)

21. Про розгляд проекту рішення «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання згоди на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Бресь Н.С.)

22. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду» (ТОВ «Акція-2011»)

23. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду, постійне користування» (ТОВ «Перспектива Про»)

24. Про розгляд проекту рішення «Про надання фізичним та юридичним особам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду, постійне користування, втрату чинності пункту рішення міської ради» (Ящишен С.А.)

25. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою юридичній особі» (НВП «Каскад»)

26. Про розгляд звернення  гр.Мельник С.І. (повторно) щодо узаконення збільшення площі тимчасової споруди, яка знаходить за адресою: вул.Залізняка,14/2 з 40,3 кв.м. до 55,8 кв.м.

27. Про розгляд звернення гр. Параскевича В.В. щодо надання дозволу на перенесення тимчасової споруди кіоску площею 6,0 кв.м з вул. Свободи,18/1 на вул. Свободи (до перехрестя «Думка») в існуючий ряд тимчасових споруд.

28. Про розгляд звернення гр. Остапчука В.В. (член сім’ї загиблого учасника АТО) щодо надання земельної ділянки площею 0,10 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

29. Про розгляд звернення гр. Квіквініа П.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0600 га по вул. Дністрянській,3 для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

30. Про розгляд звернення гр. Гордової А.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0874 га в обслуговуючому кооперативі «Садівниче товариство «Левада-Гречани» для ведення садівництва.

31. Про розгляд звернення гр. Бесаги М.І. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0600 га по вул. Тракторній,75 для ведення особистого селянського господарства.

32. Про розгляд звернення гр. Кіяєвої В.С. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0600 га по вул. Прифермській, 38 для ведення особистого селянського господарства.

33. Про розгляд звернення гр. Клопотівської Л.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0500 га по вул. Тютюнника,2-А для ведення особистого селянського господарства.

34. Про розгляд звернення гр. Майстерчука В.Д. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0650 га по вул. Пшеничній,15 для ведення особистого селянського господарства.

35. Про розгляд звернення гр. Міцінської О.І. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0825 га в обслуговуючому кооперативі «Садівниче товариство «Левада-Гречани» для індивідуального садівництва.

36. Про розгляд звернення гр. Москалюк Г.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,1000 га по вул. Лісовій,20 для ведення особистого селянського господарства.

37. Про розгляд звернення гр. Москових В.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,1000 га по вул. Старосадовій,116 для ведення особистого селянського господарства.

38. Про розгляд звернення гр. Пайонк С.О. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0740 га по вул. Щасливій.2-А для ведення особистого селянського господарства.

39. Про розгляд звернення гр. Прокопчук Н.К. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 34 кв.м по вул. Проскурівській,30/1 для ведення особистого селянського господарства.

40. Про розгляд звернення гр. Сірого А.С. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0356 га по вул. Щедріна,39/2 для ведення особистого селянського господарства.

41. Про розгляд звернення гр. Тютюнник О.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0694 га по вул. Транспортній,13/4 для ведення особистого селянського господарства.

42. Про розгляд звернення гр. Шелест Л.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0544 га по вул. зеньковського,63 для ведення особистого селянського господарства.

43. Про розгляд звернення гр. Щетинського І.С. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 500 кв.м в обслуговуючому кооперативі «Садівниче товариство «Левада-Гречани» для ведення садівництва.

44. Про розгляд звернення гр. Пшеничного М.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0600 га в садівничому товаристві «Садовод» для індивідуального садівництва.

45. Про розгляд звернення гр. Українець Л.К. щодо приватизації земельної ділянки площею 900 кв.м по вул. Мельникова,77.

46. Про розгляд звернення ПМП «АВМ» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0800 га по вул. Ватутіна,28.

47. Про розгляд проекту рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Гуменний В.В.)

48. Про розгляд проекту рішення «Про надання фізичній та юридичній особам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду» (Громов П.О.)

49. Про розгляд проекту рішення «Про надання юридичній особі дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (ТОВ «Телерадіокомпанія «ТОН-АРТ»)

50. Про розгляд звернення ФОП Коцемира В.Ф. щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,7 га по вул. Трудовій,1/1 з 03.07 «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на 03.15 «житлова та громадська забудова».

51. Про розгляд звернення ПП «Інвестиційний Альянс» щодо зміни коду КВЦПЗ земельної ділянки по вул. Кам»янецькій,137А з 03.13 «для будівництва та обслуговування інших будівель закладів побутового обслуговування» на 02.10 «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури».

52. Про розгляд звернення ОСББ «Подільський» щодо припинення договору оренди земельної ділянки по вул. Подільській,58, укладений з ЖБК «Подільський край», та надати земельну ділянку в оренду ОСББ «Подільський».

53. Про розгляд звернення ТОВ «Лейк Холдер», ТОВ «Лейк 20», ТОВ «Холдер-Пласт» та ТОВ «Озерна» щодо надання в оренду земельної ділянки по вул. Озерній,20.

54. Про розгляд звернення ТОВ «Торгівельний центр «Прибузький» щодо зміни категорії земельної ділянки по вул. Прибузькій,5/1 з «землі рекреаційного призначення» на «землі житлової та громадської забудови», зміни цільового призначення на «02.10 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури», а також внесення відповідних змін до договору оренди землі.

55. Про розгляд звернення гр. Нартовського Ю.В. (учасника бойових дій) щодо надання земельної ділянки площею 0,10 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!