Новини

У Хмельницькому відбувся Investment Talks

Відкрив захід міський голова Олександр Симчишин презентацією інвестиційних можливостей Хмельницького. Під час форуму відбувся якісний діалог про роботу з інвесторами, говорили про інвестиційну привабливість міста, досвід роботи із внутрішніми та зовнішніми інвесторами.

Організаторами виступили Міжнародний саміт мерів, UkraineInvest, Хмельницька міська рада та Агенція розвитку Хмельницького.

Під час спілкування міський голова подякував представникам іноземної бізнес-спільноти: IMEXBURO, Horizon Capital, EBA, MNG Group, а також Посольствам Австрії, Норвегії за якісні розмови про інвестиційні можливості регіону.

«Приємно, що історії успіху підприємств, які вже працюють в Хмельницькому, надихають на нові справи», - наголосив Олександр Сергійович.

Учасники заходу мали змогу почути з перших вуст про досвід іноземного бізнесу в Україні, дізнатися про потреби та виклики інвесторів і про те, що найбільше важить у прийнятті рішення щодо інвестування.

Хмельницький нашими спільними зусиллями стає щороку все більш інвестиційно привабливим.

Так, рейтинговим комітетом IBI-Rating визначено рейтинг інвестиційної привабливості Хмельницького на рівні invA «Висока інвестиційна привабливість».

Факторами, які зумовлюють високу інвестиційну привабливість, стали природно-ресурсний та екологічний потенціал, управлінський та інфраструктурний потенціал, економічна, фінансова та соціальна бази.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!