Новини

П’ятикласники СЗОШ №8 виграли поїздку на екскурсію до Верховної Ради України

Сьогодні в приміщенні Палацу творчості дітей та юнацтва відбулася фінальна гра брейн-рингу «Моя позиція». За перемогу, ексклюзивний кубок міського голови та поїздку на екскурсію до Верховної Ради України боролися учні п’ятих класів спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 та середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18. В програмі було передбачено такі конкурси як: бліц-питання, старі вулиці Хмельницького, знання – це сила, чорна скриня, секретне завдання та відомі хмельничани.

Перед початком інтелектуальних змагань учасників команд СЗОШ №8 «Юні хмельничани» та ЗОШ №18 «18 хвиля» привітала керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій.

«Сьогодні ви будете виборювати право називатися найкращими, ви маєте зосередитися та показати свої знання, а глядачів я прошу активно підтримувати учасників. Бажаю усім нам цікавої та результативної гри», - сказала Юлія Сергіївна.

Під час брейн-рингу п’ятикласники відповідали на бліц-питання пов’язані із місцевим самоврядуванням та виборчим процесом в Україні, називали сучасні назви вулиць Хмельницького орієнтуючись на історичні фото, впізнавали відомих хмельничан, серед яких була олімпійська чемпіонка Ірині Мерлені, актор та директор монотеатру «Кут» Володимир Смотритель та інші.

Вихованці хорової студії «Тоніка» подарували присутнім декілька музичних номерів. Зал активно підтримував юних артистів, а учасники команд мали час, щоб зосередитися перед наступним раундом.

В результаті непростої, але цікавої гри перемогу здобула команда спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 «Юні хмельничани». Саме вони отримали ексклюзивний кубок міського голови та вже 24 травня поїдуть до Києва на екскурсію Верховною Радою України.

Юлія Сабій привітала переможців та наголосила, що важливо не лише мати мрію, але й наполегливо працювати, щоб її досягнути.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!