Новини

Хмельничани активно беруть участь у загальноміському спортивному проекті «Fitness city»

Незважаючи на дощову погоду хмельничани активно долучаються до тренувань рамках проекту «Fitness city». Кожну суботу на стадіоні «Поділля» усі бажаючі можуть взяти участь у тренуваннях від кращих тренерів Хмельницького. Початок заняття о 10.00. Проект триватиме до 31 серпня цього року. В рамках проекту будуть проведені тренування з шейпінгу, пілатесу, кросфіту, пілоксингу, зумби, різноманітні функціональні тренування. Крім того хмельничани мають змогу проголосувати та обрати найкращого тренеру проекту на сторінці заходу.

Під час третього тренування учасники працювали під керівництвом Наталії Балій (СпортЛенд). Протягом заняття хмельничани виконували вправи основна частина яких спрямована на навантаження сідничних м'язів (найбільших м'язів у тілі людини) та м'язів ніг.

Наступне заняття відбудеться 25 травня о 10.00 на стадіоні «Поділля». Тренер Іванна Стащук проведе об’єднане заняття з танцювальної аеробіки та функціональних тренувань.

Запрошуємо усіх небайдужих до спорту взяти участь!

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!