Новини

У Хмельницькому відбувся ІІ міжнародний фестиваль з аеродизайну

Другий міжнародний фестиваль з аеродизайну відбувся у рамках фестивалю сім’ї «Всі разом за сім’ю», що проходив у Хмельницькому з 11 до 19 травня. Дійство розгорнулося на майданчику перед кінотеатром ім. Т. Шевченка.

Фестиваль з аеродизайну, який тривав від 16 до 19 травня, мав на меті розвиток мистецтва виробів з повітряних куль, популяризацію індустрії товарів для свят. У цьогорічному заході взяли участь представники України, Іспанії та Італії, майстри виготовлення виробів з повітряних куль, призери міжнародних змагань з аеродизайну.

У суботу, 18 травня, було представлено основне дійство: урочиста презентація виробів з повітряних куль, виготовлених учасниками фестивалю, та розважально-ігрова програма для наймолодших жителів та гостей міста (шоу мильних бульбашок).

Організатор фестивалю: компанія “АРТ-Студія Ельф” (місто Красилів).

«Ми уже 10 років працюємо у цій сфері. Цього року організували у Хмельницькому другий міжнародний фестиваль з аеродизайну. На жаль, дощова погода нам не дала можливість зробити більше, але хоч маленьке свято ми організували, - розповіла Яна Савицька, спеціаліст з роботи з повітряними кульками. – Цей фестиваль вийшов невеликим, можна сказати сімейним, у нас було дві команди, загалом 18 осіб. Двоє учасників фестивалю з Іспанії, один з Італії, решта – наші українські аеродизайнери, які уміють творити таку красу і радувати усіх».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!