Новини

Тисячі хмельничан долучилися до ходи на підтримку сімейних цінностей (ОНОВЛЕНО)

Міський голова Олександр Симчишин взяв участь у ході на підтримку сімейних цінностей. Вчора тисячі хмельничан, не зважаючи на сильну зливу, пройшлися від Костелу Христа Царя Всесвіту (проспект Миру, 55) вулицями Бандери, Кам’янецькою та Проскурівською до майданчика перед кінотеатром ім. Т. Шевченка. Учасники ходи переконані, що міцна сім’я - це запорука міцної держави.

Після ходи біля кінотеатру ім. Т.Шевченка відбувся святковий концерт.

Хода відбулася у рамках Фестивалю сім’ї «Всі разом за сім’ю». Її мета – привернення уваги громадян і влади до необхідності правового захисту та закріплення християнських, традиційних для українців сімейних цінностей у законодавстві України.

Організатором святкових заходів виступила Духовна рада міста Хмельницького за підтримки Хмельницької міської ради.

Крім святкової ходи  та концерту, у рамках фестивалю проходили й інші різноманітні заходи, а саме: ІІ міжнародний фестиваль з аеродизайну «Арт-студія «Ельф»; на майданчику біля кінотеатру імені Т. Шевченка і в парку імені І. Франка було розгорнуте сімейне містечко. Тут проходив турнір з футболу, волейболу, сімейні ігри тощо.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!