Новини

Команда «18 хвиля» ЗОШ №18 імені В. Чорновола – переможець другої півфінальної гри брейн-рингу «Моя позиція»

Сьогодні школярі знову змагалися на кращі знання про історію та сучасність місцевого самоврядування у рідному місті. Друга півфінальна гра брейн-рингу «Моя позиція» відбулась у Палаці творчості дітей та юнацтва. Участь у ній взяли команди тих шкіл, які впродовж весни побували на екскурсії у міській раді, а саме: «Проскурівчата» НВО №23, «Веселка» санаторної школи, «Академіки» ЗОШ №19 імені академіка М. Павловського та «18 хвиля» ЗОШ №18 імені В. Чорновола. Кожна команда складалась з шести учасників на чолі з капітаном.

У першому раунді зійшлися команди «Проскурівчата» і «Веселка», у другому – «Академіки» і «18 хвиля».

Брейн-ринг складався з п’ятьох традиційних конкурсів: «Тематичний», «Ребуси», «Чорна скриня», «Визначні місця Хмельницького» та «Битва капітанів». Відповідаючи на запитання ведучої в умовах обмеженості часу, учні всіх команд продемонстрували хороші знання з місцевого самоврядування, виявили неабияку кмітливість, ерудицію та винахідливість.

У підсумковому двобої зійшлися учнівські команди «Проскурівчата» НВО № 23 та «18 хвиля» ЗОШ № 18 імені В. Чорновола. З результатом 8:10 перемогла команда п’ятикласників ЗОШ №18 імені В. Чорновола «18 хвиля».

Між раундами брейн-рингу були музичні хвилинки, під час яких учасники змагань разом з активними вболівальниками – однокласниками та учителями, із задоволенням виконували відомі усім пісні, зокрема улюблену – «Україна – це ти». Своє мистецтво усім присутнім дарували учасники творчих колективів Палацу творчості дітей та юнацтва.

«Мрії здійснюються, якщо у це вірити і над ними постійно й наполегливо працювати. Ця інтелектуальна гра є звичайною, але надзвичайно важливою для вас і вашого майбутнього. Нехай у вашому дорослому житті все вдасться й усе, про що ви мрієте, обов’язково здійсниться. А сьогодні ви усі – молодці!» - зазначила під час підбиття підсумків півфінальної гри керуюча справами виконавчого комітету, ініціатор та ідейна натхненниця екскурсій міською радою, брейн-рингу «Моя позиція» та багатьох інших освітніх проектів Юлія Сабій, звертаючись до школярів.

У вівторок, 21 травня, у Палаці творчості дітей та юнацтва відбудеться фінальна гра між командами учнів п’ятих класів, переможцями двох півфінальних ігор – СЗОШ №8 та ЗОШ №18 імені В. Чорновола.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!