Новини

Хмельницький активно готується до нового опалювального сезону

У Хмельницькому опалювальний сезон 2018-2019 пройшов без надзвичайних ситуацій. Підприємства працювали злагоджено та без перебоїв подавали тепло у домівки хмельничан. Для того, щоб і наступний опалювальний сезон пройшов без неприємностей та збоїв комунальники міста уже розпочали активну підготовку та перевірку свого господарства. Так, розпочато реконструкцію і модернізацію котелень, розташованих за адресами: вул. Водопровідна, 48; вул. Кам’янецька, 48; вул. Зарічанська, 2; вул. Кам’янецька, 82, вул. Бандери, 32.

Виконується монтаж когенераційної установки на вулиці Курчатова. Комунальники проводять ремонтні роботи котельні на вулиці Тернопільській.

Розпочато також реконструкцію теплових мереж - старі труби замінюють на попередньоізольовані. На вулицях Зарічанській, 4, Прибузькій, 30, Героїв АТО, замінюють теплові мережі.

«Хмельницький залишається одним із небагатьох міст, де буде забезпечуватися послуга з гарячого водопостачання в травні та червні. Також у нас тарифи на тепло і гарячу воду одні з найнижчих в Україні!», - наголосив міський голова Олександр Симчишин.

За результатами проведення попереднього опалювального сезону хмельницькі теплопостачальні підприємства знову в лідерах по Україні - КП «Хмельницьктеплокомуненерго» визнане кращим підприємством, а КП «Південно-Західні теплові мережі» посіло друге місце.

    

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!