Новини

Відбулося друге тренування в рамках проекту «Fitness city»

В суботу небайдужі до спорту хмельничани взяли участь у другому тренуванні, яке відбулося в рамках грандіозного спортивного проекту «Fitness city». Цього разу на стадіоні «Поділля» тренування провела Наталія Снігур (Студія Emotion&Fit). Учасники працювали за системою Sasa Salvatore Noserino, яка поєднує в рамках одного заняття функціональне та силове тренування, а це сприяє пропрацюванню всіх м'язових груп, розвитку гнучкості, координації, швидкості реакції. Створює оптимальне навантаження, підвищення кількості витрачених калорій при рівномірному навантаженні на організм.

Запрошуємо усіх охочих долучитися 18 травня о 10.00 до тренування від Наталії Балій (СпортЛенд). Цього разу виконуватимуться вправи основна частина яких спрямована на навантаження сідничних м'язів (найбільших м'язів у тілі людини) та м'язів ніг. В ході тренування учасники програми також пропрацюють м'язи кора.

Проект «Fitness city» триватиме до 31 серпня і усі охочі мають можливість щосуботи о 10.00 долучатися до спортивних занять від кращих тренерів Хмельницького. В рамках проекту будуть проведені тренування з шейпінгу, пілатесу, кросфіту, пілоксингу, зумби, різноманітні функціональні тренування. Крім того хмельничани мають змогу проголосувати та обрати найкращого тренеру проекту на сторінці заходу.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!