Новини

Про посилення заходів імунізації проти кору серед хмельничан говорили під час засідання комісії

Сьогодні під головуванням заступника міського голови Анатолія Нестерука відбулося позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Хмельницької міської ради, на якому розглянуто стан захворюваності населення міста на кір та проведення додаткових заходів з посиленої імунізації проти кору населення міста Хмельницького. Комісія зібралася відповідно до рекомендацій управління охорони здоров’я міської ради

За підсумками роботи було прийнято рішення забезпечити реалізацію Календарного плану проведення додаткових заходів з посиленої імунізації проти кору населення м. Хмельницького у квітні-червні 2019 року; дотримання вимог статті 27 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та статей 12, 15 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб». Відповідальними за проведення додаткових заходів з посиленої імунізації проти кору населення м. Хмельницького було призначено головних лікарів центрів ПМСД, керівників закладів освіти.

Також було домовлено про забезпечення координації у роботі мобільних бригад та закладів освіти для проведення додаткових заходів з посиленої імунізації проти кору населення м. Хмельницького.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!