Новини

На Великодньому ярмарку вирує творче життя

На Великодньому ярмарку, який вперше організовано у Хмельницькому, проводять різноманітні майстер-класи та цікаві заходи для хмельничан та гостей міста. Тут не тільки можна придбати тематичні сувеніри та вироби, але й смачно поїсти. Також для відвідувачів проводять різноманітні творчі події.

Так, цього разу для хмельничан та гостей міста заклади освіти Хмельницького влаштували концерт, де виступали учні загальноосвітніх шкіл. Яскраві номери та запальні виступи продемонстрували діти і подарували море позитиву та яскравих емоцій глядачам, які підтримували артистів бурхливими оплесками.

Працюватиме Великодній ярмарок до 12 травня, так що у всіх охочих ще є шанс долучитися до мистецьких подій та заходів, які обіцяють організатори ярмарку.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!