Рішення виконавчого комітету

від 25.04.2019 № 363 "Про затвердження акту безоплатної приймання-передачі в комунальну власність територіальної громади міста квартир, які належать територіальним громадам сіл, селищ, міст Хмельницької області в особі Хмельницької обласної ради"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 25.04.2019 № 363

Про затвердження акту безоплатної приймання-передачі в комунальну власність територіальної громади міста квартир, які належать територіальним громадам сіл, селищ, міст Хмельницької області в особі Хмельницької обласної ради

 

Розглянувши матеріали, надані відділом обліку та розподілу житлової площі, керуючись рішенням міської ради від 14.12.2018 року № 12 та рішенням виконавчого комітету від 11.04.2019 року № 310, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», рішенням сорок другої сесії міської ради від 17.09.2014 року № 17, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити акт безоплатної передачі в комунальну власність територіальної громади міста однокімнатних квартир № 56, загальною площею 48,1 кв.м та № 59, загальною площею 48,0 кв.м по вул. Озерній, 14А у місті Хмельницькому, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області в особі Хмельницької обласної ради для забезпечення житлом учасника АТО, інваліда війни ІІІ групи Михальчука Івана Петровича та учасника АТО, ООС, інваліда війни ІІІ групи Проского Леоніда Семеновича, які потребують поліпшення житлових умов згідно з чинним законодавством України.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова   О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!