Новини

Мистецтво комунікації вивчали учасники «Школи сучасного лідера» під час другого дня роботи

Сьогодні студенти коледжів Хмельницького, учасники студій «Школа сучасного лідера», вчилися мистецтву комунікації. Своїм досвідом та знаннями із присутніми ділилися представники ради міського учнівського самоврядування «Нова генерація міста». Учасники студій працювали в приміщенні нещодавно відкритого "Молодіжного центру", де створено усі умови для комфортного навчання та спілкування.

Учасники тренінгу навчалися працювати в команді, розподіляти час і організувати себе, виконували вправи з комунікації, тренували пам’ять. В ході навчання використовували отриману від тренерів інформацію та виокремлювали фейкової повідомлення.

Загалом другий день громадсько-політичних студій «Школа сучасного лідера» пройшов весело та пізнавально. На завершення роботи учасники тренінгової програми ділилися враженнями та з нетерпінням очікували наступного навчального дня.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!