Новини

Запрошуємо хмельничан та усіх небайдужих взяти участь у загальноміському прибиранні в День довкілля

20 квітня запрошуємо хмельничан та усіх активних мешканців долучитися до загальноміської толоки, яка буде проходити в рамках акції «За чисте довкілля!». Традиційно містяни беруть участь у генеральному прибиранні міста після зимового періоду , адже Хмельницький наш спільний дім і жити в чистому місті приємно та радісно.

Заходи відбудуться у всіх мікрорайонах Хмельницького. В прибиранні також візьмуть участь структурні підрозділи міської ради, комунальні та інші підприємства.

Так, бажаючі можуть доєднатися до загальноміської толоки на вулиці Західно-Окружній (від огорожі будівельного майданчика до вулиці Північної з обох боків), прибережній смузі річки Кудрянка (від вулиці Гуцалюка до Космічної), прибиранні схилів струмка на вулиці Інститутській, 8/1, прибиранні та перекопуванні клумб у парку ім. М.К.Чекмана, прибиранні струмка та містка на вулиці С.Бандери (перехід до міського пляжу в бік човнової станції) та інших локаціях.

Також в цей день хмельницькі рибалки вирішили організувати акцію «Чистий берег». В її рамках, починаючи з 9:00, любителі риболовлі закликають усіх небайдужих взяти участь у прибирання прибережної зони річки Південний Буг від вулиці Західно-Окружної до вулиці Кооперативної (вздовж вулиці Північної до пішохідного містка на село Олешин).

Основною метою акції «Чистий берег» є очищення від сміття берегових та прибережних смуг, а також зменшення ризику забруднення самих водойм.

Запрошуємо хмельничан не бути байдужими та взяти участь у прибиранні нашого рідного Хмельницького!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!