Новини

Опалювальний сезон в Хмельницькому пройшов вдало та без надзвичайних ситуацій

Відповідно до розпорядження міського голови Олександра Симчишина опалювальний сезон у Хмельницькому уже завершено. І можна підбивати перші підсумки та робити висновки.

«Опалювальний сезон у нас пройшов вдало. Не було жодної аварійної ситуації, а робочі моменти, які виникали ми оперативно усували. Ми зберегли найнижчий тариф в Україні і далі будемо працювати в цьому напрямку», - наголосив на прямій телефонній ліній Олександр Симчишин.

Через значне підвищення температури було прийнято рішення про дострокове завершення опалювального сезону, проте за необхідності теплопостачання закладів соціальної сфери може бути відновлено.

«Система опалення організована так, що впродовж доби ми відключаємо усіх споживачів, але заклади соціальної сфери можуть брати тепло тоді, коли це буде потрібно. Якщо буде пониження температури, то школи, садочки, лікарні ми можемо забезпечити теплом протягом півдня. У нас так побудована система теплопостачання, що можемо, не залучаючи основний фонд, підключити лише заклади соцсфери», - повідомив Олександр Сергійович.

Протягом опалювального сезону комунальні підприємства не лише забезпечували домівки хмельничан теплом та гарячою водою, але й модернізували чотири котельні. На даний час продовжуються роботи з оновлення ще двох великих котелень, розташованих за адресами: Кам’янецька, 48 та Водопровідна, 48.

Не зважаючи на злагоджену роботу теплопостачальних підприємств, великою проблемою залишається несвоєчасна оплата містянами за спожиті комунальні послуги. Вкотре наголошуємо на важливості сплати, адже це запорука безперебійної роботи підприємств та отримання споживачами якісних послуг.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!