Новини

У приміщенні УЖКГ пройде навчання для активістів, які мають намір створити ОСББ

25 квітня о 14 годині відбудеться тренінг «ОСББ в Україні: правовий статус, порядок створення і діяльності». Проходитиме захід за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 1, кімната 205-А (2-й поверх, приміщення управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради).

Тренінг розрахований на тих осіб, котрі зацікавлені у покращені фізичного стану свого будинку, умов життя в ньому та мають намір створити об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).
Для участі у навчанні зацікавлені ініціативні групи мають подати заявку на участь в проекті ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES) за посиланням www.houses.in.ua/registration

Тренінг проводиться за підтримки ГО «Хмельницька обласна асоціація ОСББ» та управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради.
Контактна особа у Хмельницькій області – Вячеслав Третяк, регіональний координатор ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку, тел. 066-712-01-98, 067-3830149, [email protected]
Детальніше з інформацією про Проект HOUSES можна ознайомитися за посиланням:

http://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/projects/home-owners-of-Ukraine-for-sustainable-energy-solutions.html

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!